Om Sparv Accessories

sparv accessories

Hilsen fra mig

Velkommen hos os ved Sparv, vi er så glade for, at du har fundet os! Sparv blev startet, da jeg var på udkig efter smykker i et minimalistisk og skandinavisk design, der tilføjer noget ekstra til en stil eller en anledning. Smykker i sin egen stil – enkle og stilfulde, men samtidig vovede smykker med noget, der skiller sig ud fra mængden. Da der ikke var nogen tilgængelige alternativer, besluttede jeg mig for at skabe dem selv og er så glad for at kunne tilbyde mine smykker med et mere moderne twist og følelse.

Alle vores smykker er designet med masser af følelse og i nøje udvalgte kvaliteter. Vi arbejder hele tiden på at kombinere nye mønstre, nye udtryksformer og nye teknikker. Smykkerne sendes direkte fra os til dig i kasser af genbrugspapir og FSC-mærket papir. Alt sammen i et minimalistisk og skandinavisk design.

Jeg er så taknemmelig for at kunne fortsætte med at satse på min og Sparvs fortsatte rejse. Dette ville ikke have været muligt uden al jeres støtte. Tusind tak fordi du vil tage del i vores designs! Jeg håber, at du finder noget, som du kan lide, og som tilføjer noget ekstra til din stil og din anledning.


De bedste hilsner ❤️ Charlotta, grundlægger af Sparv Accessories


Vores materiale

Hos Sparv tror vi på det at skabe smykker af høj kvalitet, der er lavet til at holde over tid. Vores smykker tilbydes i to varianter – 925 sterling sølv og 24 karat guldbelagt på 925 sterling sølv (ekstra lag guldbelægning lavet på 1 mikron). Alle vores smykker er nikkelfri i overensstemmelse med EU’s REACH-forordning. Smykkerne pakkes i æsker fremstillet af genbrugs- og FSC-mærket papir for et bæredygtigt skovbrug.

Alle vores smykker sendes direkte fra os til dig online for at reducere antallet af trin i værdikæden og behovet for transport til dig som kunde. Alt sammen for at tilbyde dig et smykke af høj kvalitet, der tilføjer det ekstra til din stil og din anledning.


FØLG OS @SPARVACCESSORIES

Sparv Accessories