Om Sparv Accessories

sparv accessories

Om Sparv

Sparv blev skabt i en søgen efter smykker, som er enkle men stadig udtryksfulde og som tilføjer det ekstra til din stil - hvad enten det er tidlig morgen eller sen aften.

Vores accessories kombinerer et minimalistisk skandinavisk design med et grafisk og udtryksfuldt udseende. Vores vision er at skabe smykker i høj kvalitet til alle anledninger til dig eller nogen, du holder af. Direkte fra os til dig online. For at tilføre det ekstra til din stil og en begivenhed.


Charlotta Brorsson, grundlægger af Sparv Accessories


Vores materiale

Vi tror på at skabe smykker af høj kvalitet, som er lavet til at holde over tid.

Vores smykker findes i to varianter – sølv af 925 sterling sølv og guld af 24K forgyldt sterling sølv. Alle vores smykker er nikkelfri og skabt i overensstemmelse med EU’s REACH regulering. Smykkerne pakkes i æsker, der er fremstillet af genanvendeligt og FSC mærket papir for et bæredygtigt skovbrug.

Vi forhandler udelukkende vores accessories online - direkte fra os til dig for at minimere leddene i værdikæden og behov for transport til dig som kunde. Alt dette for at tilbyde dig et smykke af høj kvalitet og som tilfører det ekstra til din stil og en begivenhed.