Om Sparv Accessories

sparv accessories

Om Sparv

Sparv blev skabt i en søgen efter smykker, som var enkle, men stadig grafiske og udtryksfulde og som tilfører det ekstra til din stil - hvad enten det er tidlig morgen eller sen aften. Uden et alternative bestemte jeg mig for selv at skabe dette og det er jeg så glad for nu at kunne tilbyde jer.

Alle vores smykker designes med meget  følelse j nøle udvalgte kvaliteter og sendes direkte fra os til dig I æsker af genanvendt FSC mærket pap. Alt i et minimalistisk og skandinavisk design.

Vores vision er at skabe smykker for til alle lejligheder til dig eller til nogen du holder af. Direkte fra os til dig online. For at tilføre din stil det ekstra til alle anledninger.

Charlotta Brorsson, grundlægger af Sparv Accessories


Vores materiale

Vi tror på at skabe smykker af høj kvalitet, som er lavet til at holde over tid. Vores smykker findes i to varianter: 925 sterling sølv og 24k forgyldt  925 sterling sølv. Alle vores smykker er nikkelfri i overensstemmelse med EU’s REACH forordning. Smykkerne pakkes i æsker fremstillet af genanvendt og FSC mærket pap for et bæredygtigt skovbrug.

Vi forhandler udelukkende vores accessories online - direkte fra os til dig for at minimere leddene i værdikæden og behov for transport til dig som kunde. Alt dette for at tilbyde dig et smykke af høj kvalitet og som tilfører det ekstra til din stil og en begivenhed.


FØLG OS @SPARVACCESSORIES

Sparv Accessories