Om Sparv Accessories

sparv accessories

Hilsen fra mig

Velkommen til Sparv, det er så dejligt, at du har fundet os! Sparv blev startet, da jeg ledte efter smykker i et minimalistisk og skandinavisk design, der tilføjer noget ekstra til en stil eller en lejlighed. Smykker i en stil for sig selv – enkle men alligevel vovede med noget, der skiller sig ud fra mængden. Da der ikke var tilgængelige alternativer, besluttede jeg mig for at skabe dem selv og er så glad for at kunne tilbyde mine smykker med et mere moderne twist og følelse.

Alle vores smykker er designet med megen følelse og i nøje udvalgte kvaliteter. Vi arbejder hele tiden på at kombinere nye mønstre, nye udtryk og nye teknikker. Smykkerne sendes direkte fra os til dig i æsker lavet af genbrugspapir og FSC-mærket papir. Alt sammen i et minimalistisk skandinavisk design.

Jeg er så taknemmelig for at kunne fortsætte med satse på min og Sparvs fortsatte rejse. Dette ville ikke have været muligt uden al jeres støtte, tusind tak fordi du vil tage del i vores design! Jeg håber, at du vil finde noget, du kan lide, og som tilføjer noget ekstra til din stil.


De bedste hilsner ❤️ Charlotta, grundlægger af Sparv Accessories


Materialer og holdbarhed 

Hos Sparv tror vi på at kunne skabe smykker af høj kvalitet, der er lavet til at holde over tid. Alle smykker fås i to varianter – forgyldt og sølv – og er fremstillet af nikkelfrit 925 sterling silver af høj kvalitet. Vores forgyldte smykker har en ekstra tyk 18-24K plettering, der er lavet til at kunne holde over tid. Smykkerne er nænsomt pakket ind i æsker lavet af genbrugspapir og FSC-mærket papir for bæredygtigt skovbrug.


FØLG OS @SPARVACCESSORIES

Sparv Accessories