Om Sparv Accessories

sparv accessories

Hilsen fra mig

Velkommen til Sparv, det er så dejligt, at du har fundet os! Sparv blev startet, da jeg ledte efter smykker i et minimalistisk og skandinavisk design, der tilføjer noget ekstra til en stil eller en lejlighed. Smykker i en stil for sig selv – enkle men alligevel vovede med noget, der skiller sig ud fra mængden. Da der ikke var tilgængelige alternativer, besluttede jeg mig for at skabe dem selv og er så glad for at kunne tilbyde mine smykker med et mere moderne twist og følelse.

Alle vores smykker er designet med megen følelse og i nøje udvalgte kvaliteter. Vi arbejder hele tiden på at kombinere nye mønstre, nye udtryk og nye teknikker. Smykkerne sendes direkte fra os til dig i æsker lavet af genbrugspapir og FSC-mærket papir. Alt sammen i et minimalistisk skandinavisk design.

Jeg er så taknemmelig for at kunne fortsætte med satse på min og Sparvs fortsatte rejse. Dette ville ikke have været muligt uden al jeres støtte, tusind tak fordi du vil tage del i vores design! Jeg håber, at du vil finde noget, du kan lide, og som tilføjer noget ekstra til din stil.


De bedste hilsner ❤️ Charlotta, grundlægger af Sparv Accessories


Materialer og holdbarhed 

Vi hos Sparv tror på at skabe smykker af høj kvalitet, der er skabt til at modstå tidens prøve, samtidig med at vi tager hensyn til de materialer, vi arbejder med, og samfundet omkring os. Vores smykker kommer i omhyggeligt udvalgte kvaliteter, og alle vores smykker er nikkel-fri. Vores forgyldte smykker har et ekstra tykt lag af 18K belægning, så du får et smykke, der er lavet til at vare. Vi pakker vores smykker med stor kærlighed i æsker lavet af genanvendt og FSC-certificeret papir for at fremme bæredygtig skovdrift.


FØLG OS @SPARVACCESSORIES

Sparv Accessories