Om Sparv Accessories

sparv accessories

Hilsen fra mig

Velkommen til os på Sparv. Vi er meget glade for at du har fundet os! Sparv blev startet, da jeg ledte efter smykker i et minimalistisk og grafisk design, som tilføjer noget ekstra til en stil eller et smykke. Da jeg ikke kunne finde et alternativ, besluttede jeg mig for selv at skabe dem, og jeg er meget glad for at kunne tilbyde jer mit design.

Alle vores smykker er designet med følelse og nøje udvalgte kvaliteter. Vores smykker sendes direkte til dig i æsker lavet af FSC-certificeret genbrugspapir. Alt sammen i minimalistisk og skandinavisk design.

Jeg er meget glad for at kunne fortsætte med at satse på min og Sparvs fortsatte rejse. Dette ville ikke have været muligt uden din support, og tusind tak for at du har valgt vores design! Jeg håber at du kan finde noget, som du synes om og at det tilføjer noget ekstra til din stil.

De bedste hilsner fra Charlotta, grundlægger af Sparv


Vores materiale

Vi tror på at skabe smykker af høj kvalitet, som er lavet til at holde over tid. Vores smykker findes i to varianter: 925 sterling sølv og 24k forgyldt  925 sterling sølv. Alle vores smykker er nikkelfri i overensstemmelse med EU’s REACH forordning. Smykkerne pakkes i æsker fremstillet af genanvendt og FSC mærket pap for et bæredygtigt skovbrug.

Vi forhandler udelukkende vores accessories online - direkte fra os til dig for at minimere leddene i værdikæden og behov for transport til dig som kunde. Alt dette for at tilbyde dig et smykke af høj kvalitet og som tilfører det ekstra til din stil og en begivenhed.


FØLG OS @SPARVACCESSORIES

Sparv Accessories